Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила незвичайний кадр, показавши, як проводить один з спекотних літніх днів.

Так, артистка приміряла облягаючий міні-топ з лимонними вставками, штани, білосніжні кросівки і панаму, доповнивши образ нюдовим макіяжем і розпустивши довге волосся.

Зірка грайливо притулила палець до губ, сидячи у ванній на тлі рослини у вазоні. При цьому виконавиця процитувала репера Джигана.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Поки на розслабоні, на чілі 😂"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Наді: "Стоп. Це ванна ?? 😂 😂 Я думала крісло", "крутишка😍", "яка красива ...🔥 😍 ", "гаряча🔥 🔥", " де можна купити таку фігуру?😢".

Варто відзначити, що Надя Дорофєєва нещодавно анонсувала свій концерт в одному з пляжних клубів Одеси 29 липня, а також у Києві 31 липня. У ролику співачка з'явилася перед фанатами лише в міні-бікіні яскраво-оранжевого кольору, демонструючи струнку фігуру.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.