Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила несподіване відео, вирішивши показати свої надздібності.

Так, артистка позувала в світлих апартаментах, примірявши облягаючі шорти і міні-топ бежевого кольору. Зірка доповнила образ золотими аксесуарами у вигляді підвіски на шиї і розпустила довге світле волосся, рухаючись під ритмічну музику.

При цьому виконавиця продемонструвала струнку фігуру, виконуючи танець живота.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Надздібності.🧝🏻‍♀️

Я ось що вмію, а ви що ? 🤣"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати незвичайний ролик Брежнєвої: "така ти малеча 😍", " Я хвилю вмію пузом робити😂", " а можна все таланти подивитися?😂 ", "Терміново у склад Месників😂", " зухвало ❤️", " я так не вмію. Зате я вмію це... Як там... А, еще... Коротше, багато я вмію, а що саме - не скажу (забув)😂", " Віра вміє все!!👏 👏 👏 ", "Мені здається, так вміє кожна жінка😂 😂 😂".

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.