Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість поділилася кумедним роликом з наймасштабнішого зіркового шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", прем'єра якого вийде вже 21 серпня.

Так, артистка позувала з відеобролегом і ведучим бекстейджу проекту, Ванею Расселом, примірявши білосніжну сукню-комбінацію з глибоким декольте і масивний блейзер-оверсайз чорного кольору, прикрашений аплікацією зі страз. Зірка помацала свого колегу за живіт, плечі і щоки, потрапляючи в такт забавній музиці.

Варто відзначити, що Наталя - активна користувачка соціальної мережі TikTok, де за нею стежать понад 202 тисячі фоловерів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Буду вибірково лайкати пости тих, хто залишить тут коммент ❤️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися :" і для чого це все???", "Як поруч з Вами можна зберігати такий спокій?😁 ", "Ви вогонь🔥 🔥 🔥", " НАТАЛЯ ОЛЕКСІЇВНА, ви-Приголомшлива!))) 🤩 🔥 🤩 ", "Ох ці бабусі", "які прикольні😂❤️", "красуня Наташа😍 🔥❤️❤️!!!! вогонь Ти наш і енергія!!! з кожним роком все краще і красивіше!!! я вас обожнюю! 😍❤️❤️❤️❤️", "🤩Смішний мужчинка🤩".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".