Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

А нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька зворушливих кадрів з коханим і їх сином, 5-річним Леоном. Так, артистка запропонувала шанувальникам задати найцікавіші питання, на які із задоволенням відповіла.

Зірка зізналася, що мріє про поповнення в родині, над яким вони з чоловіком працюють, а також видала, що хоче доньку. При цьому Лілія згадала один з найбільш зворушливих моментів у своєму житті, коли дізналася про першу вагітність.

instagram.com/stories/liliya_yama/

Дівчина зізналася, що тоді злегка злякала Влада, адже вибігла з ванної кімнати дуже щасливою і емоційною. Красуня навіть показала знімок позитивного тесту на вагітність з двома смужками.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

instagram.com/stories/liliya_yama/

"Як Влад відреагував, коли дізнався, що у нього буде дитина?", - поцікавився хтось і шанувальників.

"Він злякався. Тому що я як скажена і щаслива вискочила з туалету", - не приховувала Лілія.

instagram.com/stories/liliya_yama/