Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 600 тисяч підписників.

Цього разу Марина повідомила, що запускає марафон схуднення, який стартує вже 9 серпня.

Як зазначила Боржемська, її програма не тільки про схуднення, вона в першу чергу для жінок і про жінок, які дізнаються, як удосконалитися і полюблять себе.

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

"ХУДНЕМО РАЗОМ

Вже 9 серпня стартує набір в мою програму🔥

Моя програма не тільки про схуднення, вона в першу чергу про вас і для вас. Щоб ви себе полюбили, прийняли і знали, як вдосконалитися. Щоб ви дивилися в дзеркало і бачили не спотворену версію себе, якою ви собі здаєтеся, а справжню і красиву.

Якщо вам не вистачало стимулу, підтримки та мотивації, ви це отримаєте.

Вам потрібно тільки написати в директ "хочу худнути " або в коментарях поставити +, і я відправлю детальну інформацію.

21 день і ви себе не впізнаєте! Будемо запалювати і відкривати нові сторони себе. І я з вами ♪ ", - написала Боржемська.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала себе в ліжку: "правильність вибору"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зізналася, чи реально схуднути за допомогою води: лайфхаки для ледачих

Також «Знай.иа " писав, що Марина Боржемська розповіла, кого цілує після розставання з Узєлковим: "не бійтеся"