Прем'єру нового грандіозного проєкту "Співають всі!" за всесвітньо відомим форматом All Together Now глядачі каналу "Україна" побачать 21 серпня. Оцінювати вокальні здібності учасників буде зіркова "сотня" експертів, до якої увійшов співочий екстрасенс Макс Гордєєв.

Макс Гордєєв передбачив, чи накриє Україну нова хвиля коронавірусу і до чого варто готуватися творчим людям. Попри те, що в Україні поки не фіксують великої кількості хворих на COVID-19, у багатьох європейських країнах поширився новий небезпечний штам захворювання. Карантин зачепить, зокрема, й молодих артистів.

"У них будуть великі проблеми, тому що фестивалі скасують, виступати буде ніде. Минулий рік вже показав, що якщо в артиста забрати професію, чим йому займатися? Тому їм зараз потрібно зосередити свою увагу на пошуку нових шляхів заробітку, наприклад, відкрити свій онлайн-магазин або вибрати додаткову професію, щоб протриматися років зо 2-3 як мінімум", – дав пораду Макс Гордєєв.

Макс Гордєєв, фото: канал "Україна"
Макс Гордєєв, фото: канал "Україна"

Водночас за словами екстрасенса, популярним артистам боятися нічого, адже їхні виступи часто замовляють на приватні заходи. Він додав, що закритих корпоративів буде багато навіть під час карантину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Закритих корпоративів буде багато – тим людям, у яких є гроші, потрібно, щоб їх розважали. Тому суперзірки, які вже зайняли свою нішу, будуть на коні. Але все одно творчим людям потрібно бути дуже обережними – насамперед блогерам, ютюберам і тіктокерам. Адже якщо у них заберуть блог, вони підуть у небуття. Тому потрібно завжди дотримуватися балансу", – розповів Макс Гордєєв.

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

Нагадаємо, Аліна Гросу зізналася, як розбагатіла за карантин: "Не скаржуся". Аліна Гросу розповіла про свій гонорар і роботу під час карантину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова влаштує грандіозне шоу на День незалежності: підготувала дещо несподіване. Оля Полякова зібралася влаштувати яскраве шоу

Також "Знай.ua" писав, Аліна Гросу зізналася, чи можливо "домовитися" з членами журі "Співають всі": "По правді...". Аліна Гросу відкрила секрети шоу "Співають всі"