Гість міста приїхав на Буковину із родиною із Німеччини. Його дружина родом із України, тому час від часу, вони відвідують Батьківщину.

Щодня вони відвідують узбережжя Дністра – люблять покупатися у річці та просто відпочити. Проте, іноземцю доводиться починати кожен ранок не із відпочинку, як йому хотілося, а навпаки – братися до роботи.

Про це повідомляє видання УНІАН. Він не звик до сміття, яке розкидане по берегові річки. Тому бере із собою смітєві пакети і береться за прибирання – вибирає поліетиленові пакети із піщаного берега, збирає пляшки та інший непотріб, залишений туристами.

До речі, родина навіть зняла житло поблизу річки. Тому кожен ранок не обходиться без прибирання. А збирати сміття є за ким. Дністер – популярна локація для відпочинку як для місцевих, так і для туристів із найближчих міст, а також із Хмельницької та Вінницької областей. Тому, грішать саме на приїжджих відпочиваючих. До того ж, місцеві комунальники слідкують за чистотою. Проте, великий наплив відвідувачів, робить своє діло.

Німецького туриста неабияк хвалять за його вчинок. Проте, було б краще, якби українці не просто спостерігали за роботящим туристом, а й допомогли йому зробити наш край чистішим.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Юні хмельничанки влаштували свято чистоти і подали приклад всій Україні: "Так треба любити своє місто"

Як раніше повідомляв Знай.uа Дніпрян тероризує небезпечна трава, чхають цілими сім'ями

Також Знай.uа писав Дніпряни з мітлами "вилизали" парк і показали приклад всій Україні: "Краса!"