В українському шоу-бізнесі назріває черговий скандал, і пов'язаний він з Тіною Кароль і популярним українським режисером Олегом Боднарчуком.

Справа в тому, що в інтерв'ю YouTube-каналу Dorotye Олег Боднарчук заявив, що ідеї програми Тіни Кароль на фестиваль Atlas Weekend були взяті з шоу світових знаменитостей, однак, це не плагіат.

Ось, наприклад, шоу Брітні Спірс зі змією, або ж підйом Ані Лорак на плунджері, куди були прикріплені фаєри, що спрацьовують вниз.

Також, до слова, Олег Боднарчук зазначив, що вже приблизно п'ять років не працює з Тіною Кароль, і все після скандалу на талант-шоу: «на "Голосі" я пам'ятаю, у неї було купа якихось поганих ідей. Завдання було одне-перемогти. І для цього всі засоби були хороші. Вони мені не дуже підходили. Наприклад, ні з того ні з сього хлопчик співає пісню Тараса Петриненка"Пісня про пісню". Вона йому раптом начепила мак. Символ 8 травня. Я пам'ятаю, ми так посварилися".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скандал з Тіною Кароль, фото: скріншот
Скандал з Тіною Кароль, фото: скріншот

Фрагменти даного інтерв'ю потрапили на один з найпопулярніших фан-акаунтів Тіни Кароль, за якими вона пильно стежить.

Побачивши все це, Тіна Кароль не стрималася і відповіла на stories з фрагментами інтерв'ю коротко і лаконічно - "Урод".

Скандал з Тіною Кароль, фото: скріншот
Скандал з Тіною Кароль, фото: скріншот

Ця реакція співачки швидко потрапила в мережу, і чоловік також відреагував на це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал Знай.ua писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль