Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

5 і 6 липня виконавиця давала концерти на міжнародному музичному фестивалі Atlas Weekend 2021 в якості хедлайнера, де демонструвала грандіозне CYBER-шоу.

Так, артистка зробила шанувальникам ще один сюрприз, випустивши альбом "Tina Karol Cyber Show Atlas Weekend 2021 live", який, за словами виконавиці, допоможе зануритися в атмосферу концерту з багатотисячною публікою.

Зірка зазначила, що крім альбому "Красиво" на слухачів чекають і кілька улюблених хітів, а над аранжуванням і музикою працювали не тільки музиканти з України, але і з США.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Справжній музичний вибух драйву - концерт" Tina Karol Cyber Show Atlas Weekend 2021 live"!

Слухай на всіх стрімінгових майданчиках просто зараз!
Увімкни альбом і поринь в атмосферу наймасштабнішого музичного фестивалю Східної Європи - «Atlas Weekend 2021».

Це було незабутньо!

Над музикою та аранжуваннями працювали музиканти з США та України.

У живому виконанні звучить новий альбом "Красиво" і улюблені хіти.

Заряди свій день крутим настроєм!

Співаємо і танцюємо цього літа #красиво!"