Військовий експерт Олег Старіков у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле прокоментував чутки про те, що найближчим часом можуть звільнити міністра оборони Андрія Тарана.

«На превеликий жаль, наші ЗМІ в принципі біля цієї справи роздувають хайп. А я б все-таки не рекомендував би біля керівництва і біля сектора оборони і безпеки таким способом давати такі цитати», - каже експерт.

У той же час він зазначив, що призначення Тарана головою Міноборони було імпульсивним рішенням.

«Перед тим як призначати людей на такі посади, треба завжди перевіряти його так званий штатний послужний список і в принципі автобіографію – де і на яких посадах він був. Коли його призначали, начебто не врахували всіх особливостей. Була здійснена певна кадрова помилка. Тому що він ніколи не керував великими армійськими підрозділами», - сказав Старіков.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

На його думку, звільнення головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака – це інституційна проблема, а не міжособистісна.

Як повідомляв Знай.uа, Дубина обґрунтував необхідність легалізації зброї.

Також Знай.uа писав, що Лановий назвав економічні помилки незалежної України.