Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, 14 серпня артистка дасть концерт в одному з пляжних клубів Одеси, Україна.

Так, зірка показала уривки з підготовки до різних виступів і заявила, що дуже сумувала за батьківщиною. Варто відзначити, що батьки Світлани, Наталя і Сергій, а також молодша сестра Ксенія з чоловіком проживають під Києвом.

Сама ж виконавиця вже кілька років не виступала в Україні, проте прилітала погостювати до рідних і близьких, а також записувала в Києві альбом. Квитки на концерт Лободи стартують від 1300 гривень, проте думки українців з приводу виступу розділилися.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Моя рідна Україна!

Я так скучила!

Шалено рада анонсувати довгоочікуваний концерт в Одесі, який відбудеться 14 серпня в Ibiza Beach Club. 🔥

Обіцяю, на вас чекає грандіозний вечір з спекотними танцями, улюбленими хітами і, звичайно, прем'єрами.

Ми готуємо безліч сюрпризів-вперше представлю моїм улюбленим одеситам наш новий трек "ALLO"!

А головне ... але про це трохи пізніше. Слідкуйте за новинами.

Як же ми чекаємо на цю зустріч!!!🤞😍☀️

А ви?🥰"