Відома українська співачка Віра Брежнєва не так давно взяла участь у проекті Орел і Решка, який показують на Новому каналі. Дівчина розповіла, як можна вижити в Сонячній Барселоні всього на 100 доларів.

Як відомо, за правилами проекту, один з ведучий може витрачати необмежену кількість коштів, а в іншого бюджет обмежений.

Співачка жила два дні в найпопулярнішому місті Іспанії на 100 доларів-розповідаємо — на чому їй вдавалося заощадити

Все це можна було побачити в тревел-шоу "Орел&Решка. 10 років"(Новий канал). Віра Брежнєва економила абсолютно на всьому, так як "золота" карта дісталася Вєрці Сердючці і її мамі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Саме тому співачка поділилася лайфхаками, які стануть в нагоді тим, хто збирається в бюджетну подорож по Барселоні.

27 липня Іспанія відкрила кордони для українців з сертифікатом про вакцинацію або негативним ПЛР-тестом.

Перша порада. Замість води в магазині, її можна набирати в Фонтані.

Пляшка води 0,5 в Барселоні коштує в середньому два євро-понад 60 гривень. Якщо в день випивати два літри, це обійдеться у вісім євро, а це дуже багато для обмеженого бюджету. Спеціально для цього і існує наступний лайфхак.

Візьміть з собою багаторазову пляшку, в яку можна набрати воду зі спеціальних фонтанчиків, які розкидані по всьому місту. У них знаходиться фільтрована вода, місцеві жителі її п'ють. Вона смачна-свіжа, ніби з колодязя.

Також, потрібно знайти пам'ятник з секретом обов'язково-Христофору Колумбу. Справа в тому, що нагорі є майданчик кругова, яку складно помітити. Саме з цієї точки можна побачити все місто з висоти пташиного польоту.

Також, модно підніматися на дахи готелів, боятися не варто. Руфтопи або оглядові майданчики є практично скрізь.

Ну, і звичайно ж, можна відвідати блошиний ринок.

"Вже давно не круто і не актуально купувати китайські сувеніри на головних туристичних вулицях великих міст за величезні гроші. Шалені, оригінальні і недорогі сувеніри можна купити на блошиному ринку Енкантс" - розповіла ведуча.

Ринок унікальний тим, що йому вже більше 700 років.

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом.