Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила з 16-річною дочкою Машею на відпочинок, навідавшись у гості до подруги, власниці кулінарної школи на півдні Франції Вероніки Білоцерковської.

Так, артистка виставила ніжну серію кадрів, показавши, як відпочиває на віллі з видом на блакитну воду. Зірка приміряла білосніжну міні-сукню з глибоким декольте і тоненьким коричневим поясом, а легкий літній образ доповнила незвичайними сонцезахисними окулярами, солом'яним капелюшком і букетиком квітів в руках.

Виконавиця покрасувалася стрункою фігурою, а також запросила всіх бажаючих подивитися її прямий ефір о 16: 00. Разом з Веронікою Ольга навчить готувати чіабатту, житній хліб і вареники з вишнею.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Дорогі мої! Як і обіцяла в сторіз, сьогодні на вас чекає кулінарний ефір 👩 🍳

Ми з @belonika в прямому ефірі будемо готувати чіабатту, житній хліб і вареники з вишнею! 😍

Ставте нагадування і включайтеся о 16:00!
Буде оргазмічно смачно 🍒"

Фолловери не пройшли повз: "красуня🔥 🔥 🔥 🔥"," Оля, Ви прекрасні👏", " а де ви візьмете вишню???На Лазурному узбережжі її просто зроду не було!😂Тільки черешня, а це не те ж саме!", "Клас, чекаємо, Оля. Фотки класнючі. 👍 👍 👍 ♥ ️ ", "Оля ти завжди, цвітеш як квітка сяєш як сонечко".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора