Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай любить радувати шанувальників новими фото на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за її життям стежать понад 240 тисяч людей.

Відомо, що не так давно Раміна Есхакзай брала інтерв'ю і колишньої прес-секретаря Володимира Зеленського Юлії Мендель.

А зараз після цього випуску на дівчину посипалися питання не по темі інтрев'ю, а про малиновий костюм, в якому Раміна була. Тому блогерці нічого не залишилося, як здати всі "явки і паролі".

Як зазначила Раміна, її костюм українського бренду MOMS, який славиться зручним, простим і стильним одягом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Після випуску з Юлією Мендель, посипалися питання: а що за костюм?

Розповідаю, малиновий лляний костюм з шортами і це салатове плаття на мені - це український бренд moms @moms.base

Назва бренду ніяк не связно з мамою або материнством)

Абревіатура "MOMS" - MOOD OF MINIMALISTIC STYLE (настрій мінімалістичного стилю)

У них дуже зручний, простий і стильний одяг, який підійде на будь-яку фігуру.

Легко поєднується з іншими речами гардероба, тому не буде виникати питань: "а що надіти? І як поєднувати речі в гардеробі?"

Головний меседж бренду- "зібратися вранці за 5 хв, виглядати стильно і відчувати себе на висоті", - написала дівчина в пості.

Нагадаємо, раніше Таємниці справи Гонзадзе, помилування і наймолодша арештантка: колишня Козловського Раміна показала, як живуть довічно ув'язнені

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Віталія Козловського Раміна заговорила про випадкову вагітність: "с*кс не привід..."

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Козловського Раміна одяглася в біле, не чекаючи весілля: "повинно бути навпаки"