Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

Так, артистка разом з сім'єю вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, а Юрій Горбунов виставив зворушливе селфі з коханою, позуючи у воді. Катя ніжно обійняла чоловіка ззаду, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і сховавшись від спекотного сонця під солом'яним капелюшком-канотьє.

Пляжний образ зірка доповнила аксесуарами у вигляді намиста з кольоровими намистинами і перлами, а також браслетами на лівій руці. При цьому Горбунов зробив вигляд, що не відразу впізнав дружину.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Хто тут?

Шо за жіночка в капелюсі?

Де я її міг бачити?"

Фолловери не пройшли повз: "Катруся у вас мабуть буде дівчинка, вагітність вас змінила🔥", "Дуже гарна пара. Головне що все природньо натурально і гарно виглядаєте.", "Гарного Вам відпочинку!❤ ️ ", "Юрчику, це своя, це рідна, це мила, і ВОНА (КАТРУСЯ) найкраща !!!👍 👍 👍 🥰 🥰 🥰 ", "Підкралася непомітно😂".