Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила креативно прорекламувати бренд енергетичних напоїв, амбассадором якого є не перший рік.

Так, красуня вирушила на прогулянку по місту, стоячи на терасі з панорамним видом і приймаючи різні пікантні пози. Зірка приміряла міні-сукню блакитного кольору з білим квітковим принтом, а також глибоким декольте і вирізом на животі.

Дівчина розпустила довге світле волосся, доповнивши літній образ широкими окулярами-авіаторами.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто відзначити, що у Анастасії Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, крім Instagram модель популярна і в соціальних мережах з більш еротичним контентом. Дівчина родом з Калінінграда, Росія, проте вже з 2016 року проживає в США.

У зірки нестандартні параментри фігури 95-63-105, проте знаменитість всіляко заперечує будь-яке втручання пластичних хірургів, запевняючи, що пишні сідниці і груди дісталися їй від природи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.