Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів зі свіжої фотосесії, рекламуючи бренд одягу, амбассадором якого є не перший рік.

Так, дівчина приміряла відразу два спокусливих образи - на першому знімку 26-річна Анастасія позувала в прозорій блузці з вишивкою і білосніжних міні-шортах, а на другому - в пишній напівпрозорій сукні чорного кольору з глибоким декольте.

Зірка доповнила жіночні вбрання макіяжем з акцентом на очах і зачіскою "голлівудські локони", приймаючи різні пози. При цьому красуня не упустила можливості показати стрункі ноги і пишні сідниці.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто відзначити, що у Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.