Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

Нещодавно знаменитість поділилася з 10-мільйонною аудиторією спокусливим кадром, лежачи на животі на широкому ліжку світлих апартаментів.

Так, дівчина приміряв лише еротичне вбрання, що складається з вузького боді з "хижим" лерпардовим принтом і чорних напівпрозорих панчіх.

Грайливий образ зірка доповнила шпильками у вигляді котячих вушок, розпустивши довге світле волосся. При цьому Джоджо продемонструвала пишні оголені сідниці і тонку талію.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність.

Джоджо - це псевдонім дівчини, а ось її справжнє ім'я невідоме. Знаменитість всіляко заперечує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів і не раз запевняла, що пишними формами її нагородили природа і наполеглива робота у фітнес-клубі.

Модельну кар'єру Бейбі почала ще в 2010 році, майже одразу ж ставши амбассадором багатьох брендів спортивного харчування, в тому числі Protein World. Дівчина зазначає, що не сильно любить худорлявість, їй подобаються саме пишні і пружні форми, а до свого ідеалу Джоджо йшла досить довгий час.

Нагадаємо, Джоджо Бейбі не посоромилася блиснути формами в трусиках-стрінгах

Як повідомляв Знай.uа, Джоджо Бейбі перетворилася на золоту рибку в блискучому бікіні

Також Знай.uа писав, що Джоджо Бейбі похвалилася пружною попою в "невидимих" шортиках