Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість показала, як ніжиться під спекотним сонечком в один з теплих літніх днів, позуючи у власних світлих апартаментах.

Так, красуня вибирала для пляжу купальник з величезної колекції, зупинившись на білосніжному бікіні з дрібним квітковим принтом.

Дівчина зібрала довге світле волосся наверх в недбалий пучок, ніжно посміхаючись на камеру і блиснувши бронзовою засмагою. Також Даніель не упустила можливості показати пишні груди зблизька.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці