Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив в Insta Stories короткий ролик за участю блогера Сабіни Мусіної. У кадрі молоді люди роз'їжджають київськими дорогами на кабріолеті з відкритим верхом, насолоджуючись вітерцем в літні спекотні дні. Володимир заявляє, що Сабіна покликала його кататися на машині, а той виявився не проти, навіть навпаки, з радістю вирішив провести час з подругою.

"Мала підібрала Мене, каже: "Поїхали кататися на кабріолеті". Ну давай, вези мене, киця. Давай, кружи малого", - каже Дантес.

скріншот з Insta Stories

У наступних Insta Stories молодий чоловік розкрив інтригу поїздки з Сабіною, вони вирушили на концерт Дмитра Монатика, який проходить в Києві в КВЦ Парковий, на Оглядовий майданчику.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Шанувальники артиста блискавично відреагували на відео з Сабіною, на який не було видно його дружини Надії Дорофєєвої.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес влаштував мужицький дощ прямо на сцені Atlas Weekend: "Алілуя"

Нагадаємо, що Володимир Дантес пригрозив відправити матір в мавпник в її день народження: "Героїньщиця-горе в сім'ї"

Як повідомляв портал Знай.uа, друг Наді Дорофєєвої дістав для неї язичок: "Мої хлопчики"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде".