Українська співачка й акторка, знаменита Суперблондинка Оля Полякова вже не вперше демонструє свої кулінарні здібності. Артистка вже хвалилася власноруч приготованим сиром та свіжовипеченим хлібом різних видів.

В Інстаграм-сторіс на особистій сторінці в соцмережі, де на неї підписано понад 2,4 мільйона читачів, Оля Полякова днями показала кілька моментів із зустрічі з блогеркою та авторкою кулінарних книг Нікою Білоцерківською.

Сьогодні ж вона влаштувала з нею ефір в Інстаграмі і приготувала кілька страв. Зокрема, Полякова показала, як випікає свій знаменитий житній хліб на заквасці.

Оля Полякова і Ніка Білоцерківська, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова і Ніка Білоцерківська, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова також розморозила ягоди, щоб показати свою майстерність у приготуванні вареників з вишнею. Водночас Ніка Білоцерківська зібралася готувати страву з тунця.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Це закваска моя, якій всього лише два місяці, але вона дуже класна. Ця з пшениці, а ця з житньої муки.", - здивувала своїх підписників Оля Полякова, показавши, що зберігає у своєму холодильнику.

Оля Полякова і Ніка Білоцерківська, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова і Ніка Білоцерківська, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова також зазначила, що готує свій славнозвісний хліб виключно з житньої муки. А проблемою магазинного назвала те, що він весь без винятку містить пшеничну муку.

Крім того, Оля Полякова насмішила моментом, коли показала подрузі свій фільтр в Інстаграмі, який змінює очі, на що та бурхливо відреагувала: "Ой б*я, я ж відьма".

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Оля Полякова завела 74 кози, щоб робити сир: "Замало збирати стадіони". Оля Полякова показала свої кулінарні здібності

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова похвалилася пишними булочками: "Подивіться, яка краса". Оля Полякова показала цікаве відео

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловіку: "Люблю". Співачка Оля Полякова влаштувала еротичні танці іншому чоловіку