Популярна українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або гарячими відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

16 липня 2021 року, на просторах інтернету з'явилася довгоочікувана відеоробота на пісню "Мій назавжди" від "Холостячки" другого сезону. Злата постала в спокусливих позах, будучи в сукні, купальнику і навіть халатику.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

А зараз перед камерою відповіла на головне питання перед довгоочікуваною прем'єрою осені - який же чоловік її найбільше приваблює, що найголовніше в людині шукає Огнєвіч.

"Головне для мене в людині, чоловікові - це те, щоб він не був ідеальним. Тому що, це буде нецікаво. Мені подобаються чоловіки, наповнені жагою до життя", - заявила"Холостячка".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"Мені подобаються чоловіки, які обожнюють подорожувати, вести активний спосіб життя. І мені дуже імпонує інтелект, його наявність", - додала виконавиця.

"У очей так зморшок багато (" , "Виглядає на 40", "Які тут все вічно молоді, без єдиної зморшки, накачані ботоксом! Це називається стежити за собою?", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвич)
Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвич)

Нагадаємо, Злата Огнєвіч захотіла екстриму на "Холостячці": "Дуже непросто мені догодити"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч зробила зізнання до початку шоу "Холостячка": "Я не можу нікому належати"

Знай.ua писав, Холостячка Злата Огнєвіч пояснила, навіщо покотила в чужу країну: "Траплялися варіанти...."