Відомий російський актор Дмитро Дюже, якого мільйони телеглядачів пам'ятають за роллю Космосу з "Бригади" свого часу зіткнувся з дуже важкими ударами долі. Колись він втратив всю свою сім'ю: 12-річну сестру, батька і матір.

Тоді актор думав, що це злий рок переслідує його рідних. Він уже й сам вірив у те, що скоро піде з життя, але впоратися з болем Дюжеву допомогла релігія.

Про цю історію нагадує паблік в мережі Instagram "novosti_zvezd_".

Дмитро Дюжев, фото: Instagram
Дмитро Дюжев, фото: Instagram

"У Дмитра була молодша сестра Анастасія. Сімейство жило щасливо, поки в один момент не сталося жахливе. Насті поставили діагноз - лейкемія. Всі кошти сім'ї йшли на те, щоб вилікувати дівчинку, проте диво не сталося. У 1998 році Настя померла – їй було всього 12 років.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Сім'я Дмитра Дюжева, фото: Instagram
Сім'я Дмитра Дюжева, фото: Instagram

Глава сімейства, щоб заглушити біль, пристрастився до спиртного. Після наклав на себе руки. Мати актора не змогла винести ще одного удару – вона пішла з життя від серцевого нападу через рік після смерті чоловіка.", - пишуть в пабліку.

Дюжев після смерті сестри поголився налисо. Він також додав, що тоді через сильний стрес у нього щось сталося з м'язами шиї, через що він не міг повернути голову. Дмитро розповів в нещодавньому інтерв'ю, що в той важкий час він знайшов розраду в релігії.

Він згадав, що після того, як батько вчинив самогубство, він навіть хотів піти в монастир. Актор також сказав, що багато людей говорили йому про злий рок і передрікали швидку смерть.

Раніше повідомляли, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Як повідомляв Знай.uа, скандал навколо "бригади": творець відповів на звинувачення Майкова.

Знай.uа писав, Космос з Бригади удостоївся почесного місця в Чистилищі.