Відома німецька модель, актриса і телеведуча Хайді Клум частенько радує шанувальників по всьому світу всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

48-річна знаменитість останнім часом дуже любить викладати різні гарячі знімки в купальнику, або навіть повністю оголившись. Зовсім недавно Хайді демонструвала ідеальну фігуру в одному лише купальнику. А зараз зовсім відмовилася від усього одягу, крім трусиків.

Хайді Клум, instagram.com/heidiklum
Хайді Клум, instagram.com/heidiklum

"Ти даруєш мені найбільшу посмішку, Том 😁❤️", - пише Хайді Глум.

Вона має на увазі гітариста німецького рок-гурта Tokio Hotel Тома Каулітца, брата-близнюка соліста колективу Біллі Каулітца. Вона одружена з чоловіком з 2019 року.

Актриса приховала коментарі до публікації, як і до всіх інших постів. Тому думку фанатів дізнатися неможливо. Відомо лише те, що за невеликий період часу фотографія напівголої Хайді Клум набрала більше 100 тисяч сердечок.

Нагадаємо, Хайді Клум засвітила голими грудьми на пляжі: "Мій чоловік любить..."

Як повідомляв "Знай.ua", від мавпи до Анджеліни Джолі: топ-10 кращих костюмів на Хеллоуїн від "Королеви крику" Хайді Клум

Знай.ua писав, Хайді Клум завагітніла всією сім'єю-відразу три кругленьких животика. Увагу шанувальників привернув не тільки кругленький животик супермоделі, яка славиться своїми стрункими формами, але і такі ж "вагітні" животи Тома і Білла.