Відома українська співачка Jerry Heil частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 180 тисяч чоловік.

Якось рік тому, в інтерв'ю телеведучій Маші Єфросиніній дівчина зізналася, що за останні 24 роки у неї не було ніякої інтимної близькості або серйозних відносин з чоловіком.

jerry heil, фото з Instagram
jerry heil, фото з Instagram

А зараз вона з'явилася на відео з концерту популярного виконавця в стилі поп, нью-вейв Артема Пивоварова. Музичний захід пройшов у поєднанні з етнічними інструментами на атмосферній локації, будучи на даху.

"Потрібно оцифрувати лайв @pivovarovmusic і помістити в капсулу часу, щоб після глобального потепління, яке викликав цей концерт, нащадки знайшли цей запис і мали можливість дізнатися, як повинні звучати артисти наживо🔥", - пише Jerry Heil в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Артем Пивоваров, телеканал "Україна"
Артем Пивоваров, телеканал "Україна"

"Радієш тільки ти😮", "Арабський шейх в белом😂 😅))))", "Нічого не зрозуміла з опису, вхвахвх, прочитаю вранці ще раз, може щось зрозумію", "Я там теж була! Тебе теж бачила. Неймовірно крутий концерт🔥", "Я, до речі, Пивоварова для себе і відкрив завдяки його лайву на атласі!!! Наживо очень харош (а ось студійки, чомусь, до того часу не зачіпали)!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров закрутив незайману Jerry Heil: "Боже, як приємно"

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil вперше показала, в обіймах якого чоловіка потопає: "Знайшла собі обранця"

Знай.ua писав, "І сміх і гріх": Анна Трінчер і Jerry Heil забули про всі образи заради загального виступу