Часто можна почути в суспільстві фрази - важко бути молодим, або навпаки - молодим скрізь дорога. Однак у деяких дорога перетворюється на дуже складний шлях. Журналісти розповіли історію дівчини Аліки, яка живе без нирок. Ще зовсім юна красуня потребує допомоги.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Бути молодим", який було опубліковано на YouTube-каналі TUT.BY.

Історія Аліки, скріншот: YouTube
Історія Аліки, скріншот: YouTube

У Аліки в дитинстві був великий стрес: перша вчителька в школі була досить жорстокою людиною. Вона кричала на дітей, навіть била їх. Ймовірно, на фоні пережитого напруження у дівчинки розвинувся цукровий діабет. Ця хвороба часто дає ускладнення на нирки - так і сталося з Алікою.

Історія Аліки, скріншот: YouTube
Історія Аліки, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спочатку дівчинці ставили ниркову недостатність, але в 2018 її нирки повністю відмовили — і дівчина виявилася буквально прикута до апарату діалізу.

Черга на пересадку дуже довга і дівчина вже більше трьох років живе без нирок. Кожні 4 години вона змушена підключати себе до апарату для діалізу. Життя дівчини зараз розплановано буквально по хвилинах. А Аліка все ще в очікуванні трансплантації.

Для зв'язку з Алікою є посилання на її профілі в соціальних мережах: https://www.facebook.com/387222952034821 / https://www.instagram.com/alika_kreem/.

Пропонуємо нашим читачам подивитися весь випуск:

Раніше повідомляли, українець з добрим серцем врятував маленького їжачка від загибелі: мучила спрага, не міг знайти і краплі води.

Як повідомляв Знай.uа, "Безрукий" українець позбувся інвалідності після жебрацтва в підворітті: "Шах і мат, атеїсти".

Знай.uа писав, у харківському гольф-клубі висміяла відвідувачку, яка попросила викликати швидку після укусу оси: "Помаж гі**ом".