Собака по кличці Граф в якийсь момент став непотрібним своїм господарям і його вивезли автомобілем, залишивши у незнайомому місці.

Американського пітбультер'єра господар тримав для собачих боїв, але з віком той почав програвати і, відповідно, не приносити прибутку. Попри те, що собака часто виходив з поєдинків пораненим через примху свого господаря, той не пошкодував його і позбувся як непотребу.

Собака не намагався бігти за автівкою колись йому рідної людини. Натомість йшов, куди очі гляділи, не звертаючи уваги на людей і гавкіт інших собак. Аж поки не почув плач 9-річної дівчинки, від якої старші діти відбирали гроші.

Американський пітбультер'єр, кадр з відео
Американський пітбультер'єр, кадр з відео

Перехожі зовсім не звертали уваги на ситуацію. А Граф, хоч і не був навчений захищати, інтуїтивно підійшов до дитини. Хулігани злякалися, що з дівчинкою бійцівський собака і втекли, віддавши її сумочку. На знак вдячності дитина обняла собаку, здивувавши його таким ставленням. Адже з Графом так поводилися вперше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчинка навіть не брала до уваги, що підходити до таких порід собак може бути досить небезпечним. Вона погодувала його сосискою, купленою у магазині поряд і пішла додому. Наступного дня вона знову прийшла на те місце і принесла своєму рятівникові бутерброди з ковбасою. А вже наступного дня привела й свого батька.

Американський пітбультер'єр, кадр з відео
Американський пітбультер'єр, кадр з відео

Дівчинка зі сльозами на очах благала батька забрати собаку додому. Кінець кінцем той погодився. І дійсно, Граф не доставляв їм жодних клопотів. Одного разу сім'я поїхала відпочити на річку і там натрапили на його попереднього господаря.

Граф навіть не відгукнувся на його клич. Той зізнався, що залишив собаку, щоб наказати. А тепер хотів би забрати його назад. Ні дівчинка, ні її батьки не пристали на таку пропозицію. Проте чоловік й далі намагався забрати Графа, поки той не накинувся на нього і не відлякав. Так Граф залишився жити зі своєю справжньою сім'єю.

Нагадаємо, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпускатимуть по домівках

Як повідомляв портал "Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: у яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також "Знай.ua" писав, українцям прогнозують проблемний опалювальний сезон: отримаємо "листи щастя" на пів зарплати. Прогнозують, що взимку українці отримуватимуть "листи щастя" за опалення на півзарплати