Багато з нас з ностальгією згадують улюблені ласощі родом з дитинства. Одне з таких ласощів - сочники з сиром. Їх ніжний, вершковий смак і пісочне тісто, що тане в роті, нікого не залишали байдужим.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт тих самих сочников запропонували в телеграм-співтоваристві "Гурманъ".
Що знадобиться?
- чотири склянки пшеничного борошна;
- 150 грамів маргарину;
- три яйця;
- сім столових ложок цукру;
- шість столових ложок сметани;
- половину чайної ложки солі;
- половину чайної ложки розпушувача
- півкілограма сиру;
- ванільний цукор за смаком.
Як готувати?
- Для початку потрібно змішати м'який маргарин, два яйця і чотири столові ложки цукру.
- Додати сметану, сіль і розмішати.
- Всипати борошно і розпушувач.
- Вимісити тісто і згорнути його в кулю. Покласти в миску і накрити рушником.
Для начинки змішати сир, три столові ложки цукру, яйце, ванільний цукор.
Як ліпити?
Посипати борошном стіл і розкачати тісто в пласт товщиною в півсантиметра. Вирізати гуртки.
Покласти близько столової ложки начинки на край заготовки. Накрити другою половиною і защипати тісто, як вареник.
Як випікати?
Викласти на деко, змащене соняшниковою олією. Зверху змастити сочники збитим яйцем. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.
Ткож Знай.ua писав Аніта Луценко поділилася рецептом легкого чізкейку: впорається навіть ледачий
Як раніше повідомляв Знай.ua Зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко поділилася рецептом пікантної окрошки на айрані: "відходимо від класики"