Відома українська гумористка, акторка, телеведуча і резидентка студії "Квартал 95" Олена Кравець потроху відновлюється після травми ноги. Відомо, що для того, щоб з'явитися на якому-небудь заході і навіть вийти з дому їй доводилося брати в руки милиці. Шанувальники просто захоплюються силою і мотивацією Олени.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатському пабліку в мережі Instagram.

"Просто хочу повторити: захоплююся!", - підписав публікацію автор.

Олена Кравець, скріншот: Youtube
Олена Кравець, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як Олена Кравець крізь труднощі пересувається за допомогою милиць і навіть встигає дати інтерв'ю Катерині Осадчій. Віддані шанувальники під відео почали активно ділитися коментарями: "Олена, сонечко! Здоров'я тобі рідна, любов Ти наша!", "Гарна зачіска", "Завжди красуня", "Олена, якнайшвидшого вам одужання".

Нагадаємо, що Олена після того, як її нога опинилася в гіпсі, приєдналася до ефіру програми "Твій день" і розповіла, як це сталося: "це справжня трагікомедія. Я повернулася додому і просто планувала займатися своїми справами, і раптом буквально заплуталася у власних широких шовкових штанях і впала. Дуже сильно вдарилася п'ятою об одвірок і, таким чином, отримала травму, навіть розповідати смішно".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Олена Кравець з "Квартал 95" виховує сина справжнім чоловіком: "І до руки її припав".

Як повідомляв Знай.uа, Євген Кошовий змусив Олену Кравець бігати з милицями: дуже злякалася.

Знай.uа писав, Олена Кравець з "Квартал 95" виховує сина справжнім чоловіком: "І до руки її припав".