Відомий турецький актор і модель Джан Яман, який відомий блпгодаря зйомкам в серіалі "Рання пташка" любить радувати шанувальників яскравими знімками, на яких демонструє своє красиве накачане тіло.

Красунчик активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, яку вже підписано понад 8,5 мільйона чоловік.

Цього разу Джан Яман знову порадував прихильниць гарячим знімком, продемонструвавши свій м'язистий торс.

"wow wow wow🔥🤤",- підписав знімок актор.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Вау ! Люблю вас ! Виглядаєш приголомшливо", "Вау досконалість", "Скарб", "Досконалість", "Мій красивий чоловік", "Ось це так", "Любов", "Я тебе люблю", "Дуже гарно", "Проблиски нашої землі", " Красивий!! щасливих свят скарб", - захоплювалися в коментарях шанувальниці.

Всього за 2 години публікація Ямана зібрала 419 тисяч лайків і майже 8 тисяч коментарів.

Нагадаємо, раніше Турецький красень Джан Яман розпалив вогонь у серцях м'язистим торсом: самотній посеред хвиль. Джан Яман не перестає зводити з розуму своїх прихильниць.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Турецький красень Джан Яман оголив м'язисте тіло перед прихильницями. Цього разу Джан Яман вирішив похвалитися новим знімком з італійським кінорежисером турецького походження Ферзаном Озпетеком.

Також «Знай.иа " писав, що Турецький ловелас Джан Яман кинув спокусливий погляд перед роздяганням:"залишає нас бездиханними". Зірка серіалу" рання пташка " продовжує закохувати в себе дівчат.