Відпустка без перешкод: як і коли правильно купувати путівки до Туреччини та Єгипту, поради для українців

Купувати путівки в Туреччину і Єгипет заздалегіть вже невигідно. Через пандемію COVID - 19 економні варіанти для відпочинку можуть з'явитися в будь-який момент.

За словами президента Української асоціації туристичних агентств Антон Рудича, на ціну туру можуть вплинути ряд зовнішніх факторів, серед яких карантинні обмеження в країні, а також відкриття і закриття кордонів. Саме тому покупка туристичних путівок взимку більше не вигідна зараз повідомив він в інтерв'ю OBOZREVATEL.

відпустка на морі, фото Pxhere
відпустка на морі, фото Pxhere

Українка Еліна Світоліна завоювала "бронзу" на Олімпійських Іграх в Токіо: вирвала перемогу в останній момент

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українська тенісистка Еліна Світоліна взяла "бронзу" на Олімпійських Іграх в Токіо. Ця нагорода стала для України п'ятою на Іграх - усі бронзові.

Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020, у вирішальному поєдинку перегравши тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну, програючи в ході поєдинку - 1:6, 7:6, 6:4.

Еліна Світоліна не впала духом незважаючи на те, що перший сет був вкрай невдалим для неї. Адже Українка віддала два брейки на своїй подачі Рибакіній і поступилася з рахунком 1:6.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Які зміни очікують українців з 1 серпня - все через пандемію

З 1 серпня в Україні очікується низка змін, які стосуються карантинних обмежень, серед яких вартість ціни на газ, правила в'їзду та виїзду та введення цифрових паспортів. Такі зміни були прийняті на засіданні Кабміну, яке відбулося 28 липня.

В першу чергу, у зв'язку з пандемією і початком нової хвилі коронавірус з новим штамом "Дельта", ціну на електроенергію поки підвищувати не будуть. Попередньо уряд планував з початку серпня ввести нову модель продажу електроенергії.

Електроенергія, кадр з відео
Електроенергія, кадр з відео

Тіна Кароль взяла в руки сокиру на відпочинку - "Кому потрібна така баба?"

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, як відпочиває в горах з підрослим сином. Відповідний пост з'явився в сторіс на її сторінці в Instagram.

На цей раз вони вирішили розважитися, кидаючи сокири в ціль. При цьому у самої співачки це чудово виходить.

Зйомку веде не співачка, а жінка, яка складає їй компанію на відпочинку. Судячи з відео, Тіна відпочиває десь в Ісландії.

"Коментатора відключили б, але це ж треба відобразити!",- супроводила короткі ролики текстом сама Кароль.

Скрін, Instagram Тімна Кароль
Скрін, Instagram Тімна Кароль

Оля Полякова "покинула" сцену заради свого найбільшого захоплення: "Ой б*я, я ж відьма"

Українська співачка і актриса, знаменита Суперблондинка Оля Полякова вже не вперше демонструє свої кулінарні здібності. Артистка вже хвалилася власноруч приготованим сиром і свіжоспеченим хлібом різних видів.

В Instagram-сторіс на особистій сторінці в соцмережі, де на неї підписано понад 2,4 мільйона читачів, Оля Полякова днями показала кілька моментів із зустрічі з блогеркою і автором кулінарних книг Нікою Білоцерківською.