Володимир Зеленський привітав українську тенісистку Еліну Світоліну з перемогою на Олімпіаді в Токіо. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці глави держави Україна.

31 Липня Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020, у вирішальному поєдинку перегравши тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну, програючи в ході поєдинку - 1:6, 7:6, 6:4.

Эліна Світоліна. Фото: UA Перший.

Українська тенісистка не впала духом незважаючи на те, що перший сет був цілком розгромним для неї. Вона зібралася духом і спочатку змогла переломити хід гри, а потім і вирвала перемогу у фінальному третьому сеті. Свою перемогу вона сприйняла емоційно і розплакалася.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На честь п'ятої медалі збірної України до української тенісистки звернувся президент Володимир Зеленський.

Наша п'ята медаль! Перша ракетка України Еліна Світоліна на Олімпіаді в Токіо здобуває бронзу. Це перша медаль у тенісі на Олімпійських іграх для незалежної України. Дякую за таку важливу перемогу! Удачі всім нашим спортсменам!
, - повідомив він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.uа Двоє прикарпатців вирушать до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України

Також Знай.uа писав, що Дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць