Популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай має чимало шанувальників. Тому у своєму Іnstagram, де за її життям стежать понад 240 тисяч людей, вона часто тішить фанатів цікавими подробицями з життя або ж просто новими фотографіями.

Цього разу Раміна Есхакзай вирішила похвалитися своїм яскравим літнім луком. Дівчина одягла яскраву жовту спідницю довжини міді і білу футболку. Щоб зробити образ більш стильним, дівчина також одягла білу сорочку і яскраві зелені туфлі.

Раміна Есхакзай, фото з instagram
Раміна Есхакзай, фото з instagram

"Як вам такий промінь🧅чик? Яскраво ?", так Раміна підписала своє нове фото.

Користувачам мережі припав до душі новий образ Раміни і вони стали залишати для дівчини десятки комплементів.

"Дуже кльове поєднання! Класно підтримали колір босоніжок, кольором напису на футболці. І цей розріз спідниці🔥 👏", "хочу таку спідницю!!!!!❤️❤️❤️❤️", "Звідки спідничка?) ", "Освіжає) вам йде 🌺", "Лук стильний💚 🤍", " дуже стильно😻. Хто ваш стиліст?", "Раміна, ви прекрасні! 👍 👍 ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше таємниці справи Гонзадзе, помилування і наймолодша арештантка: колишня Козловського Раміна показала, як живуть довічно ув'язнені

Як повідомляє портал "Знай.ua" колишня Віталія Козловського Раміна заговорила про випадкову вагітність: "с*кс не привід..."

Також "Знай.ua" писав, що колишня Козловського Раміна одяглася в біле, не чекаючи весілля: "повинно бути навпаки"