Відома українська співачка Alyosha частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 410 тисяч осіб.

Виконавиця одружена з іншим музикантом, лідером групи "Антитіла" Тарасом Тополь, якому народила трьох дітей. У 2013 році на світ з'явився хлопчик Роман, через два роки (в 2015) Марк, і в минулому році, 15 серпня, Alyosha народила дівчинку Марію, ставши багатодітною мамою.

Тарас Тополя та Alyosha, фото з Instagram
Тарас Тополя та Alyosha, фото з Instagram

Зараз знаменитість вирішила продемонструвати шикарну фігуру в помаранчевій сукні перед концертом. Alyosha відобразила себе зверху вниз, пристрасно оголивши засмаглу ніжку після тривалого відпочинку з сім'єю на Кіпрі.

"Кожен наступний день після концерту особливий. Умань! Як душевно прийняли! Який чудовий вечір був вчора!❤️❤️❤️", - пише співачка в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Alyosha, фото з instagram
Alyosha, фото з instagram

"Як Ви так швидко повернулися у форму?", "Мати трьох дітей, на хвилиночку🔥🔥🔥", "Нереальна краса🔥 🔥 🔥", "Квітни, будь ласка, ти така красива і талановита🌸", "Всі фотки хороші, але перша😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Тополі приголомшив визнанням, українці переживають за Alyosha: "З приставкою" екс"

Як повідомляв "Знай.ua", співачка Alyosha пустила в хід "важку артилерію": Тарас Тополя закохається заново

Знай.ua писав, Тарас Тополі вибрав самотність у селі замість відпочинку з дружиною на Кіпрі: "Фінішує"