Популярний український співак Артем Пивоваров, під чий хіт "Дежавю" танцювала навіть сама Ольга Бузова в TikTok, відзначив свій 30-й день народження. Співак розповів, що ювілей припав на всеукраїнський тур, під час якого навіть вдалося відзначити свято.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Співак поділився з Катею Осадчою, що ювілей припав на всеукраїнський тур. А після виступу у Львові він разом з великою компанією друзів поїхав у Буковель і зняв великий будинок. Виконавець навіть похизувався подарунком від найкращих друзів.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Було дуже голосно, весело і знаєте що мені подарували? Це було дуже незвично для мене. Мені подарували поїздку на тракторі, я їздив на тракторі. Потім вже на ньому їздили всі мої друзі, але для мене був такий перший челендж. Не знаю, чому трактор, але це було супер весело", - розповів Артем.

День народження Артема Пивоварова, скріншот: YouTube
День народження Артема Пивоварова, скріншот: YouTube

Також Артем поділився, що, оскільки всі знають його симпатію до східних єдиноборств, то подарували купу презентів, які знадобляться йому в спорті: "У мене там вже ціла амуніція: захист, нові рукавички суперкруті. Подарунки влучні і це дуже приємно".

Варто нагадати нашим читачам, що якось рік тому, в інтерв'ю телеведучій Маші Єфросиніної співачка Jerry Heil зізналася, що за останні 24 роки у неї не було жодної інтимної близькості або серйозних стосунків з чоловіком. А зараз вона з'явилася на відео з концерту популярного виконавця в стилі поп, нью-вейв Артема Пивоварова.

Раніше повідомляли, Артем Пивоваров "залучив" Jerry Heil своїм голоском: незаймана співачка чекає на катаклізми.

Як повідомляв Знай.uа, "З Днем народження, Україно!": повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності.

Знай.uа писав, Оля Полякова влаштує грандіозне шоу на День незалежності: підготувала дещо несподіване.