Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 31 липня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти здійснювали обстріли в районі Водяного, на Приазов'ї, біля населеного пункту шуми, Новолуганське, Авдіївка, та на Луганщині.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

Бойовики чотири рази обстрілювали позиції наших захисників неподалік Водяного. І використовували при цьому міномети 82-го калібру, підствольні і автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. А ось в Луганській області зафіксували проліт ворожого БПЛА "Орлан-10" з подальшим перетином лінії розмежування.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"В результаті обстрілів один військовий зі складу Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан пораненого - середньої тяжкості. На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь", - йдеться в публікації. ООС

А ось станом на 7 годину ранку сьогоднішнього дня, зафіксували одне порушення раніше встановленого режиму. Благо втрат з нашого боку немає. Українська сторона СЦКК успішно повідомила представникам місії ОБСЄ про факти порушень.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Володимир Зеленський виступив з важливою заявою: "Всі кордони в бойове..."

Як повідомляв "Знай.ua", ворожий безпілотник на Донбасі "винюхував" позиції ЗСУ: гранатомети окупантів не вщухають

Знай.ua писав, Володимир Зеленський згадав героїв, які загинули на Донбасі за Україну: "Завдяки вам"