Ірина Горова - українська продюсерка, співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment, CEO та генеральна продюсерка групи компаній MOZGI GROUP, бізнесвумен.

Окрім усього вищеперерахованого, вона – чарівна, молода жінка, яка встигає працювати, проводити час із родиною, а також активно вести сторінку в соцмережі. За її сторінкою в Instagram стежать близько 200 тисяч підписників, тому вона регулярно ділиться із ними моментами свого особистого життя та робочими буднями.

Нещодавно, Ірина Горова поділилася інтригуючим фото, на якому вона виглядала більш ніж загадково.

Вона стояла на фоні води та яхт і дивилася удалечінь. Це фото Ірина Горова зробила, коли відвідувала концерт Надії Дорофеєвої, на Подолі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Світлину вона підписала:

«Для нас Подол про нежность, любовь, творчество».

Мабуть, цей мікрорайон столиці, викликає у екс-коханої репера Потапа, тільки ніжні та приємні спогади.

У коментарях підписники підтримали її любов до Подолу і навіть склали цікавий вірш:

Ніжний вал на ній висить, руку даш - то й відкусить. Щоб акулу годувати, треба ящіркою стати. Все що з'їсть то відросте, так завдання непросте. Можна звісно і не дати, а здаля лиш споглядати. Як вона пливе у морі, й грають з нею інші зорі.

Нагадаємо, Названа донька Потапа Наташа Горова згадала головний страх дитинства: "Мама дзвонить"

Також, Знай.uа писав Син Потапа та Ірини Горової перетворився на справжнього чоловіка: "Фіксує красу"

Як раніше повідомляв Знай.uа Ірина Горова показала чоловіка, який підкорив її серце після Потапа: Настя Каменських закохається