Відома російська співачка Юлія Савічева зізналася, що вже майже рік не бачилася з донькою.

Відомо, що артистка і її чоловік і музикант Олександр Аршинов ростять доньку Аню. Дівчинка живе в Португалії з бабусею і дідусем по батьківській лінії. Сім'я вирішила, що так для Ганнусі буде краще.

Як виявилося через пандемію коронавірусу Савічева ніяк не може потрапити до доньки. Португалія закрита для туристів. Співачка всіма силами намагається віддалено отримати посвідку на проживання. Але цей процес сильно затягується через бюрократизм.


"Я мрію про відпустку в Португалії. Ми чекаємо разом з чоловіком документи, щоб надати їх і оформити посвідку на проживання в цій європейській країні. Туристів туди через пандемію зараз не пускають. Хоча віза у мене є. Я довго не бачила Анютку. У серпні буде рік...Я два місяці чекаю, що не судима. Дочка бачила мене по відеозв'язку тільки. Будемо дуже вдячні разом з чоловіком, якщо нам допоможуть з оформленням документів", - каже Юлія Савічева.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

До пандемії виконавиця та її чоловік кожні півтора-два місяці прилітали до Португалії. Юля зізнається, що дуже сумує за дитиною і кожен день спілкується з нею по відеозв'язку, але цього, природно, недостатньо.

Нагадаємо, Юлія Савічева народила доньку 14 липня 2017 року, але приховувала від громадськості цю новину. Про те, що співачка стала мамою стало відомо тільки в серпні.

Нагадаємо, раніше Юлія Савічева зізналася, як пережила втрату дитини- " згадую з жахом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Савічева порадила, як не померти з нудьги на самоізоляції-не тільки приготування і діти

Також «Знай.иа " писав, що Юлія Савічева розкрила сумну правду про розлучення: "це якийсь жах"