Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

2 серпня знаменитість святкує день народження - Наталії виповнюється 46 років. Так, на честь важливої події на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явилася зворушлива відео-добірка і 7 захоплюючих фактів про "маму українського шоу-бізнесу".

Виявляється, зірка починала свій творчий шлях як акторка, вміє вишивати хрестиком, боїться високих сходинок (клімакофобія), вибрала для себе життєву філософію жінки-директора: сподіватися тільки на себе, впевнено йти до мети і не скиглити.

instagram.com/zirkovyi_shlyah

Арторка відкрила безліч українських зірок, таких як Макс Барських, Світлана Тарабарова, Регіна Тодоренко, Влад Дарвін. Могилевська активно стежить за трендами в соціальних мережах, на її акаунті в TikTok безліч яскравих роликів і більше 200 тисяч фоловерів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

instagram.com/zirkovyi_shlyah

А нещодавно виконавиця стала лідером зіркової сотні в наймасштабнішому шоу "Співають всі" на каналі "Україна".

"Капітан зіркової сотні найвокальнішого шоу «Співають всі!» @spivayut_vsi святкує день народження ❤️

За понад 20 років музичної кар'єри Наталія Могилевська @nataliya_mogilevskaya написала безліч хітів, допомога засяяти іншим артистам, а тепер шукатиме таланти на проєкті @spivayut_vsi.

Отож бажаємо співачці натхнення, гострої інтуїції та фантастичних учасників."

instagram.com/zirkovyi_shlyah