Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після численних концертів і гастролей вирушила в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, а також кращою подругою, колишньою дружиною виконавця Позитива, дизайнеркою Анною Андрійчук.

Для веселих сонячних канікул пара вибрала Хорватію. Так, артистка показала, як почався її ранок на білосніжній яхті, примірявши рожеві шорти і блакитний міні-топ з глибоким декольте.

Зірка зібрала довге кучеряве волосся наверх, а її подруга Анна нанесла косметичні патчі під очі. Обидві дівчини вражали натуральністю без краплі макіяжу, а також повідомили, що вже встигли зайнятися спортом навіть посеред моря.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"7:00

Ми почали свій день зі спорту з велииииииким задоволенням ☺

@annchuk"

Фолловери не пройшли повз: "молодці👏спорт заряджає енергією 👍 💪 я все життя на спорті..фігура, але головне️ ️ це енергія👌 🥰", "Ви почали свій день поки з тримання спортивного інвентарю))) гарного дня!!!", "Клас красуня красуня ❤️🔥👏❤️🔥👏❤️🔥👏", "ідеальний ранок😍 💪 🏽", "що за красуні 🔥".