Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе селфі, позуючи з рідним молодшим братом Михайлом.

Так, артистка приміряла вбрання чорного кольору на тонких бретелях з глибоким декольте, доповнивши образ зачіскою з об'ємними кучерявим волоссям, а також сережками-кільцями і аксесуаром-обручем на голові.

Зірка продемонструвала струнку фігуру, ніжно називаючи брата найкрасивішим хлопчиком. Варто відзначити, що батьки Аліни, Михайло Михайлович і Анна Андріївна ласкаво називають сина Михайло Михайлович молодший.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Хто тут найкрасивіший хлопчик?🤗🤗🤗"

Фолловери почали засипати сім'ю Аліни компліментами: "Які ви схожі 💋❤️🥰", "А у хлопчика найгарніша сестричка 👍😍Аліна ви суперські💞", "Аліна Гросу в дитинстві))) Тільки без кучерів🥰Красунчик маленький)", "Дорослий вже😍", "Прекрасний крошик😍", "Милий такий 😍😍😍", "Такі класні і дуже схожі!❤ ️ ❤ ️ 😍 ", "Такий гарненький❤️❤ ️ красень😍 😍".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу