Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, примірявши несподіваний образ.

Так, артист з'явився перед камерою стареньким дідусем з глибокими зморшками, довгим сивим волоссям, густими бровами і бородою. Шоумен надів білосніжне вбрання-оверсайз і посміхався в кадр.

Зірка "Одного разу під Полтавою" порівняв себе з головним героєм серіалу "Папік", пенсіонером Олександром Меркуловим, якого зіграв Станіслав Боклан. При цьому Юрій поцікавився, чи відросте у нього волосся на старості років.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Невже на старості років волосся виросте?

Як тобі новий #папік @boklanstas ? 😂😂😂"

Фолловери не пройшли повз: "@yuriy_tkach сексі, звичайно!", "Я тобі в старості так і уявляв 😂", " Наростиш або Лізі перуку купить)😂", "Юрчику то ви на пенсії будеш красень кучерявий !!!!😂Супер ото вже надивемось нових серій під Полтавою з кучеряшником..Красунчик", " не впізнала😂", " Ткач, який ти красивий😍!!!)))❤️❤️❤️", "О Боже😳 😁 😉".