Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І якщо зовсім недавно хлопець розповідав, як ходив забирати міжнародний сертифікат про вакцинацію, який дозволяє їздити за кордон без обмежень, то зараз поділився Stories, і постав не з дружиною, а з невідомою раніше подругою — Оксаною.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Виконавець зізнався, що дружить з нею з 8 років (зараз йому 33 роки). А зараз вирішив покатати її, але невідомо, на якому водному транспорті. Ймовірно, дівчина буде курсувати по хвилях на дошці для серфінгу.

"Катаю свою подружанцию!)) @oksana__skrynnik якщо хто не знає, дружимо з 8 років", - написав Володимир Дантес у публікації.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

"Воно так тягне?", - дивується Оксана протягом останніх приготувань, надягаючи рятувальний жилет.
А потім Дантес показав літній концерт "Ліги сміху" зі злегка відеозміненим складом членів журі. Можна помітити, що разом з Володимиром в кріслах будуть Олександр Пікалов, Леся Жураковська, Маша Єфросиніна, Стас Боклан і Сергій Бабкін.

Нагадаємо, танцюрист Наді Дорофєєвої у комі після побиття: "Був крововилив в мозок"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес гарненько гульнув без Наді Дорофєєвої: "Настрій відразу поліпшується"

Знай.ua писав, подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" показала, чого нестерпно хотіла роками: "Колись я зможу"