Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після численних концертів і гастролей вирушила в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, вибравши для канікул Хорватію.

Так, артистка показала, як розслаблялася під спекотним сонечком на білосніжній яхті, закривши очі і зібравши назад довге вологе волосся. Зірка приміряла лише міні-бікіні кольору айворі - тому самому, про який співала у своєму хіті "Красное вино".

Виконавиця продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, поки позаду неї виднілася блакитна вода.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Купальник кольору айворі 🤍 💛 🧡 "

Фолловери почали коментувати публікацію Каменських:" ви королева❤️🔥 🔥 🔥 😍"," дивлюся Настя на тебе і теж хочу фотки в купальнику 😁 👌 🤷 ♂ ️ красуня♥️"," прекрасна жінка і тілом і душею❤️❤️❤️", " прекрасна Анастасія😍 все в ній прекрасно🔥 🔥 🔥"," кайфова❤️❤️❤️"," щастить Потапу", "Сексуальна🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥".