Відома українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів.

Дружина шоумена Юрія Горбунова вагітна - зовсім скоро вона народить від нього другу дитину. А зараз вони зупинилися в п'ятизірковому готелі в Туреччині, звідки викладають різні знімки. Хоча, як стало відомо наприкінці липня, всю країну, особливо туристичну її частину, охопили масштабні лісові пожежі, які змушують всіх громадян до евакуації.

Пожежі в Туреччині, фото: Telegram
Пожежі в Туреччині, фото: Telegram

І якщо зовсім раніше Катерина демонструвала шикарне ніжне плаття, в якому зовсім не видно вагітного животика, зараз вона опинилася в Середземному морі, обернувшись до українців спинкою, будучи в білосніжному цілісному купальнику, і посміхаючись, про що свідчать риси обличчя.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

А перед цим телеведуча демонструвала любов з Юрієм Горбуновим, зафіксувавши мокрий поцілунок прямо на камеру. Її обличчя показано в профіль, тоді як шоумен лише злегка повернув голову, щоб губи Осадчої лише злегка зачепили його.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, солістка Go_А Катерина Павленко чесно розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Maneskin: "Роман з фронтменом"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катерина Осадча розповіла про те, як була врятована: "Любила запливати за буйки"

Знай.ua писав, вагітна Катя Осадча в білій сукні ледь приховала круглий животик: "Неперевершений"