Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлiка Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 80 тисяч чоловік.

Відомо, що 14 червня 2021 року жінка стала мамою малюка Михайла, з яким тепер періодично з'являються знімки як на акаунті матусі, так і татка. Кілька днів тому Катерина розповідала, як знайшла для себе кілька вільних хвилин, щоб побути наодинці. Вона запропонувала Віктору Павлiку самій піти за машиною на парковку, і навіть не хотіла слухати музику, а просто переглядала публікації в Instagram.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

А зараз Репяхова задала такі знайомі простим українцям питання.

"Наприклад, чи замислювалися ви коли-небудь, як повернути в сукню в магазин без чека, або що буде, якщо не платити за комуналку? Що робити, якщо надзвонюють колектори або що робити, якщо ваш начальник не пускає вас у відпустку?", - каже Катерина Репяхова в Stories.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато хто хотів би почути відповіді, але, на жаль, таким чином Дружина Віктора Павлiка вирішила просто прорекламувати аккаунт іншої жінки.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлiка Катерина Репяхова влаштувала "набіг" на магазин: "Нам потрібно щось їсти"

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлiк розчулив кадрами з маленьким сином без Каті Репяхової: Татко зі стажем

Знай.ua писав, Катерина Репяхова не витримала і "втекла" від Віктора Павлiка з дитиною: "Хочеться Стаса Михайлова"