Колишня дружина Андрія Джеджули Юлія Леус звинуватила чоловік у побоях і знущаннях.

Як відомо, до 2010 року телеведучий перебував у парі з популярною виконавицею, солісткою Сантою Діпомулос. І лише чотири роки тому він опинився в шлюбі з моделлю Юлією Леус, однак і він дав тріщину. Не обійшлося і без взаємних звинувачень як з боку колишнього чоловіка, так і жінки.

Нові подробиці життя з Андрієм Джеджулою Юлія Леус розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу"Олицька". За її словами, Юлія Леус була змушена пережити у відносинах з Андрієм Джеджулою скандали, спробу отруєння і побої.

Андрій Джеджула і Юлія Леус, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Андрій Джеджула і Юлія Леус, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Жінка повідомила, що вперше Андрій Джеджула на неї підняв руку через два місяці після весілля. Приводом було, за словами Юлії Леус, питання. Парочка була на вечірці, а сам Андрій спілкувався з дівчиною, незнайомою його дружині.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Після вечірці в машині Юлія запитала свого чоловіка про особу незнайомки. На що вона отримала питання: "а що за питання? Ти що ревнушь?". Дівчина спробувала пояснити, що вона не ревнує і просто цікавиться особистістю і що це нормально.

Потім, за словами Юлії, її чоловік почав скандал, після чого два рази вдарив свою дружину.

І тут мені відразу бубух по морді з правої руки. Я така раз і в скло. І тут відразу з іншого в інший бік. Я кажу: "За що?". І починаю просто плакати...
, - зізналася вона.

Раніше ми писали про те, що Дружина Джеджули Юлія Леус вибухнула образами після нападок в мережі: "45-річний неадекват"

Нагадаємо, Андрій Джеджула вибухнув після відходу дружини з маленькою дочкою: "Юля - рвач!"

Як повідомляв Знай.ua, Оскаженіла дружина Джеджули розповіла, як він загортає " к * кашки в трикутник"