Відомий український телеведучий Андрій Джеджула частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 250 тисяч осіб.

До 2010 року він перебував у парі з популярною виконавицею, соліткою "ВІА Гри", а також чемпіонкою світу з фітнесу, Сантою Діпомулос. І лише з 2017 року опинився в шлюбі з Юлією Леус, яка записала кілька історій з невтішними висловлюваннями на адресу чоловіка.

Джеджула. Скрін, Instagram
Джеджула. Скрін, Instagram

Жінка зізналася, що згодом, як тільки одужає від коронавірусу (COVID-19), з'їде з квартири, бо не хоче, щоб дочка росла з таким батьком.

"Я дуже погано себе почуваю, але я, звичайно, прокоментую чудовисько, яке виставляє постійно, як він годує дитину. Тепер він виставляє як к*кашки в памперсі загортає в трикутник. Це просто хвора людина, він неадекватний. У нього з головою не все гаразд", - заявляє Юлія, перебуваючи в ліжку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дружина Андрія Джеджули, скріншот: Instagram
Дружина Андрія Джеджули, скріншот: Instagram

"А ви "розмінуванням" так само займаєтеся? Трикутничок або ще як цікавіше?", - запитує Андрій Джеджула в одній зі своїх Stories.

Андрій Джеджула, скріншот: Instagram
Андрій Джеджула, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Джеджула розкрив прокляття мумій у гробницях фараонів: за 2 місяці загинули 20 людей

Як повідомляв "Знай.ua", колишній Санти Дімопулос Андрій Джеджула показав батька і зізнався в потаємному: "Непростий характер"

Знай.ua писав, Джеджула стусаном змусив українців піднятися з дивана заради сталевого преса - "Жиробасы!"