Відома українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів.

Дружина шоумена Юрія Горбунова вагітна-зовсім скоро вона народить від нього другу дитину. А сам чоловік теж любить викладати будь-які публікації у себе в профілі.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Зараз він опинився на ганку шикарного п'ятизіркового готелю Kaya Palazzo Golf Resort Belek в Туреччині. Телеведучий розповів, що відпустка добігає кінця, і потрібно буде повертатися до робочого середовища, намагаючись себе заспокоювати.

"Кожен раз коли закінчується відпустка, кажеш собі - чим швидше цей закінчиться, тим швидше новий почнеться! Працює не завжди!Тому що, нового треба дочекатися!! Ви як долаєте бажання відпочивати ще?😀?", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

Відомо, що зараз в Туреччині тривають найсильніші лісові пожежі, спровоковані навмисними підпалами. Місцеві жителі навіть почали виходити на вулиці зі зброєю, щоб перевіряти машини з пошуком підозрюваних. Але як видно на знімку Юрія, їх ця ситуація не зачіпає.

Нагадаємо, співачка MamaRika народила сина слідом за владою Седан: "Тепер ми найщасливіші"

Як повідомляв "Знай.ua", солістка Go_А Катерина Павленко чесно розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Maneskin: "Роман з фронтменом"

Знай.ua писав, вагітна Катерина Осадча розповіла про те, як була врятована: "Любила запливати за буйки"