Потап показав, як проводить час з Настею Каменських на відпочинку. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписано 1,9 мільйона осіб, які є досить активними користувачами. Вони лайкають кожен його пост і пишуть різні коментарі.

Олексій Потапенко, фото з Instagram
Олексій Потапенко, фото з Instagram

Нещодавно знаменитість відправився в довгоочікувану відпустку з дружиною Настею Каменських, Вибравши для канікул сонячну Хорватію. Звідти вони діляться своїми прекрасними враженнями.

2 серпня він опублікував фотографію з вузької міської вулички. Чоловік в простій сорочці з розстебнутими гудзиками. А Настя Каменських одягла зелену сукню з відкритими плечима.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Прекрасні крихітні місця
, - підписав свій знімок Потап англійською мовою.

Шанувальники оцінили даний пост, підписавши його різними коментарями.

Неймовірні. Настя взагалі красуня❤️🔥"; " красива дівчинка з прикольним чувачком. (с) ❤️😍😍😍😍😍"; "красиві🔥
, - повідомляють вони.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.